Ha a nedomykavost chlopne v dětství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mohu užívat HA Lunafem,když jsem v dětství chodila na kardiologii ohledně nedomykavosti chlopně. S věkem se mi to spravilo,nyní je mi 28. Ale občas mívám stavy,kdy mám pocit ze mi hodně buší srdce,třesu se,hůř se mi dýchá,vždy to trvá asi 30 min,byla jsem na EKG a nic nezjistili. Asi to bude spíše psychické,ale přesto bych ráda znala Váš názor,zda je hormonální antikoncepce vhodná nebo mám radši volit jinou metodu ochrany,děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je kardiologický nález v normě není důvod proč by jste nemohla brát antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: