Ha a nachlazení

Dobrý den, užívám Ha, ale nějakou dobu jsem nachlazená. V té době to byla nejspíše začínající angína. Je možné, že by nachlazení snižovalo účinnost Ha? Později jsem dostala antibiotika.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nachlazení nesnižuje účinek antikoncepce. Antibiotika ano, spíše penicilinového typu na angínu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: