Helikobakter

Dobrý den paní doktorko, mám problém,podstoupila jsem gastro a vše bylo v pořádku. Potíže s nevolnostmi byly ale neustále tak z odběru stolice mi zjistili helikobaktera. Nasazeny antibiotika. Poté již byla úleva, ale dnes je to 14 dní po dobrání antibiotik a potíže se vracejí, Jsem zoufalá. Jak se v tomto případě postupuje?? Nemůžu přeci pořád jíst antibiotika. Poraďte prosím. Děkuji, Jitka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že vůbec nespecifikujete své obtíže, lze na Váš dotaz obtížně odpovědět. Pokud byla gastroskopie normální, nepovažuji osobně nález helicobactera za příčinu obtíží. Je třeba dokončit vyšetření, ale jaká jsou třeba, nelze z Vašeho dotazu určit. S pozdravem

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte rozdíl mezi astmatem a zánětem průdušek
Články: Poznejte rozdíl mezi astmatem a zánětem průdušek
Zánět dýchacích cest je...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Chlamydie mohou být příčinou vzniku onemocnění kloubů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trávení jako zrcadlo stresů
Články: Trávení jako zrcadlo stresů
Trápí vás dlouhodobě...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Při bolestech spojených s rakovinou pomáhají masáže
Články: Při bolestech spojených s rakovinou pomáhají masáže
Pokud jste již někdy byli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: