Heterozygot fv leiden

Dobrý den, byla u mě zjištěna heterozygot. leiden mutace, chtěla bych se zeptat, jestli mohu 2krát v týdnu navštěvovat lymfodrenáže přístrojové, nohy a břicho? Mám menší křečové žíly, které chodím pravidelně odstraňovat! V PRÁCI STOJÍM CELÝ DEN A NATÉKAJÍ MI NOHY, a také bych chtěla vyzkouset neinvazní liposukci? Děkuji moc za radu.

Odpověď odborníka:

Domnívám si, že lymfodrenáže i neinvazivní (předpokládám ultrazvukovou) liposukci můžete bez obav absolvovat.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: