Hiv infekce

Vážená paní doktorko bývala moje přítelkyně je údajně pozitivni na hiv mel jsem sní poměr jeste před rokem následně jsem mel problemi ktere jsou zmiňované u primoinfekce různé bolesti svalstva křeče bolest v krku vyrazka zvisena teplota bolestivé uzliny nechal jsem se otestovat 2,3,4,6,8 měsíc pokaždé to bylo negativni posledni test na protilatky antigen dělala nrl pro hiv AIDS v Praze ale dodnes me trápí problémy ktere jsem nikdy nemel brnění v nohách az mravenceni to samé v rukách sucha pokožka na rukách od lupujici se neustále Ridka stolice a myslím ze jsem daleko více únaven mez dříve myslíte ze test i po osmi mesicich který dělala nrl muze byt falešne negativni????mavstil jsem obvodního lékaře který udelal nejspíš i krevní obraz vse v naprostém pořádku nevim co mam delat nebo na koho se obrátit nechci jeste umřít mam testy též opakovat nebo jakou mi můžete dat radu předem dekuji

Odpověď odborníka:

Martine, domnívám se, že opakovaně provedené testy na HIV s negativními výsledky, i když jste měl styk s údajně HIV pozitivní přítelkyní, jsou správné. Doporučuji od přítelkyně zjistit, zda je opravdu HIV pozitivní (pokud ano a v době styku s vámi o tom věděla, může být stíhána za šíření pohlavní choroby). S uvedenými obtížemi bych se obrátila na neurologii (brnění končetin) a se suchou a olupující se pokožkou na kožní ambulanci.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: