Hiv nákaza

Dobrý den, před několika dny jsem měl sexuální styk s HIV pozitivním člověkem. O jeho pozitivitě mne infomoval později. K análnímu styku nedošlo a orální styk byl ukončen před ejakulací, jeho virová zátěž je na nule. Jaká je pravděpodobnost nákazy? Děkuji za opověď, Petr.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře, pokud nedošlo k úplnému styku, je nákaza minimální - pouze pokud by na penisu a v ústech zároveň byly krvácející ranky, kterými by se nákaza mohla přenést. S velkou pravděpodobností ale k ničemu takovému nedošlo. V každém případě zajděte po 2 měsících na testy. Držím palce.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: