Hiv nebo něco...

Dobrý den, 7.4.2015 jsem měl rizikový orální sex bez ochrany já aktivní + sex s kondomem, celé to trvalo max 10 minut... po dvou týdnech jsem měl týden průjem, ale ne nějak akutní, dostal jsem od doktorky prášky a bylo po problému, týden na to horečka 37,6 ale jenom jeden večer, druhý den vše zase ok, byl jsem možná nějakej přetaženej. Dnes je to od rizika 5 a půl týdnu a mám zánět hltanu, rýma a bolest v krku, v krku rudo. Může to vše nejak souviset s nějakou pohlavní nemocí, jako je hiv, syfilis.. atd? Jak se vlatně hiv skutečně projeví, je hlavním příznakem horečka, někde je napsáno, ze priznaky se objeví 2-3 tydny po riziku, nekde 4 - 6.. Tak nevím, děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Příznaky tak jak je popisujete nejsou specifické pro pohlavní nemoc,navštivte praktického lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: