Hpv viry

Dobrý den, byl mi zjisten výskyt hpv viru, uz asi pred rokem a pul a zatim je to pry v takovem stadiu ze staci kontroly po pul roce, žádné příznaky nemam, bohužel ockovani prislo az po tomto zjištění. Pry se to u mužů moc neprojevuje, ale kdyby ano, za jak dlouho a jake příznaky by to byly? Mohl by byt jeden z příznaků i zápach "penisu nebo sperma" i chvíli po umyti? Přítel taky jine problémy nema. Popřípadě kvuli čemu by to mohlo byt? Moc dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Můžete být jen nosičem a ev.přenašečem tohoto viru a u Vás bez projevů.Jinak klinické projevy jsou většinou formou bolestivých puchýřků- progenitální herpes. Zápach penisu to nezpůsobuje, tam by spíše mohlo jít o kvasinkovou infekci

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x