Hpv virus??

Zdravím, má gynekoložka mi pravidelně dělá cytologii, doteď byla v pořádku, ale teď mi předepsala antibiotika Macmiror Complex... problém je, že i když jsem se ptala, nic konkrétního mi neřekla, jen že mám "divný povrch na čípku" nebo něco podobného... Ta antibiotika jsou na infekci a podle toho, co čtu, mám asi HPV... ale nevím, kde jsem k němu přišla - mám stálého partnera a ani jeden jsme kromě nás jiné partnery neměli (tím jsem si jistá 100 % ) ... Mohu mít tedy HPV? A jak jsem k němu mohla přijít? (Vím, že je to jen intertnet, ale jsem z toho dost zoufalá a za dotaz nic nedám) Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, macmiror se nedává na HPV, ale spíše na bakteriální infekci, je možné, že čípek při odběru cytologie více krvácel, proto se paní doktorka rozhodla pro macmiror. HPV bych se nestresovala:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Články: Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Hepatitida C je poměrně...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Užívání léků proti bolesti si dříve či později vybere svou daň
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Články: Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Pokud si včas nevšimneme...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: