Infarix hexa

Dnes jsem se dočetla,že začali stahovat hexavakcínu z důvodu možné kontaminace můj syn je jí naočkovaný a v dubnu máme jít na přeočkování ráda bych se zeptala,když přeočkování odmítnu jsou možné že bude mít syn nějaké následky nemoci apod?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

O ničem podobném jsem neslyšela...pokud by byl problém, většinou se týká jen jedné šarže vakcíny a ta je rychle nahrazena šarží nezávadnou. Pokud by syn neměl očkování kompletní, hrozí vyšší riziko onemocnění některou z chorob, proti kterým má vakcína chránit. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x