Infekce v tehotenstvi

Dobry den, pane doktore, mela bych opet otazku. Jsem ve 37 tt. a jiz tyden me trochu pali, svedi pri vstupu do pochvy. Moje dr mi vcera na poradne rikala, ze nic nevidi, stery bude delat az pri pristi navsteve (za tyden), mam to pry promazavat clotrimazolem nebo macmirorem (ja jsem tedy zvolila clotrimazol). Vytok mam bily, trochu do zluta, bez zapachu. Me vsak zajima jedna vec. V pripade, ze by mi odtekla plodova voda, tak vim, ze mam jet do porodnice hned, ale co kdyz mi postupne bude odchazet hlenova zatka (jako jsem to mela u prvniho tehotenstvi) a porod nastane az treba za tyden po jejim odchodu, muze se dostat (pokud bych skutecne mela nejakou infekci a nebyla dolecena) k miminku? Nevim, jak bych mela v tomto pripade postupovat. Dekuji vam moc za odpoved, s pozdravem Lucie.

Odpověď odborníka:

Hlenová zátka odchází to je běžné,ale plod je chráněn plodovými obaly buďte bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Studie varují před e-cigaretami
Články: Studie varují před e-cigaretami
Regulace elektronických...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x