Zase kašlem

pani doktorko ja vim že mně mate plne zuby ale to fakt už nejde dcera už zase kašle u te lečby flixotide byla jsme s ni i na orl nic tam nebylo vše je o.k ma trochu rymu pan doktor nam dal sinupret kapky a na noc vincentku a mořskou sul ten berodula jsem ješte nenasadila proto pišu mam ho zase nasadit vynechlaq jsme minuly čtvrtek ale flixotide a zodac davam pořad mam pujčeny zase inhalator tam inhaluje vincentku sale mužu k tomu ješte ambrobene s rozzokem nebo ten sinupret jen davat???? jak bereme přece ten flixotide tak by na tom mněla byt lip a ne huř ne? předtim sice marodila že to šlo na ty prudušky tred ne a je rychleji zdrava ale aspon mesic byla o.k a ted pořad co druhy až třeti den kašle a alergoložka ma volno a jak nema volno tak ma uplne plno a jinou tu nemame a jsme objedani až na 12 mesic na testy na ruku a stehovat se taky budem až na podzim ja vim musim to vydržet ale nechci aby ji bylo huř prosimco mame delat

Odpověď odborníka:

Opravdu nevím, co bych vám mohla poradit, veškeré léky již dostáváte. Při inhalováníkortikosteroidních léků na astma je větší náchylnost k infekcím dýchacích cest. Pokud žádná dosavadní léčba doma nevede k efektu, požádejte lékaře o léčbu za hospitalizace, kde se přesně nastaví optimální terapie.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: