Klion d

Lékař mi předepsal na poševní mykózu tablety Klion D 100. Včera večer (středa) jsem si zavedla první tabletu. Teď odpoledne (čtvrtek) se mi objevil náhle silný výtok. Je možné, že se jedná o zbytky tablety? Výtok je hustší než obvyklý výtok při kvasince, je bílý a bez zápachu. Trochu mě mate, že pokud se jedná o tabletu, objevilo se to až odpoledne a ne hned od rána. Jiné obtíže (svědění, pálení apod.) jsou v normě, nezhoršily se. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím si, že to je opravdu zbytek tablety. Většinou se nevstřebá celá tableta. Určitě to u vás není žádný velký problém.

S pozdravem

MUDr. Věra Kuralová
 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: