Klion d 100 a paralen v těhotenství

Jsem na začátku 13tt a pan doktor mi předepsal Klion d 100. Beru ho třetí den a ráno jsem se vzbudila nejspíš s chřipkou(bolest celého těla,hlavy,uší),teplota byla 38 stupňů,tak jsem si vzala tabletu Paralenu 500. Ještě mě v podstatě neustále pobolívá v podbřišku a když se úplně v posteli narovnám,tak docela dost.Chci se zeptat,zda je to normální a zda nemohu miminku těmito léky v tomto stadiu těhotenství ublížit? Děkuji mockrát za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Marcelo,
Paralen můžete užívat bez obav. Klion má omezení v 1.trimestru, Vy jste už ve 2 trimestru, takže ho můžete rovněž užívat.
S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Jak zabránit dehydrataci při průjmu
Články: Jak zabránit dehydrataci při průjmu
S průjmem se zaručeně...
Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Články: Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Každý desátý Čech má v těle...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Podezření na střevní zánět znamená podstoupit důkladné vyšetření
Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
Články: Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
V těhotenství přispívá ke...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co obnáší kolonoskopické vyšetření a jak se na něj připravit?
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: