Klíště v těhotenstvý

Dobrý den,jsem 21 tt a měla jsem ted klíště,nemám zatím žádné potíže,zarudnutí,flek,nic,jen normální reakci po kousnutí,ale i přesto mám strach zda nemám boreliozu,má doktorka tvrdí že mám být v klidu,je to týden co mi ho vytáhla a že to nic nebude.Přesto kdybych měla boreliozu jaký vliv by to mělo na dítě,nerada bych o něj přišla,mužu ho nějak ohrozit? Předem moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se zatím žádné příznaky neobjevily, můžete být zcela v klidu. Stresem rozhodně nic nezlepšíte. V případě jakýchkoliv obtíží ale vyhledejte lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: