Kolení klouby

Dobrý den, asi před rokem jsem byl u lékaře pro bolest v kolenech při pohybu do dřepu a zpět, lékař podle rtg konstatoval že mi vlastně nic není, že to není nic vážného, je to záložitost čéšky, pokud se toho chci zbavit stačí udajně banální operační zákrok, nevíte prosím o jakou operaci by se jednalo ? Děkuji s pozdravem Pavel Vranečic

Odpověď odborníka:

Pkud se nejedná o úraz a rtg nález je příznivý, jdená se patrně o známky artrosy. Onen zákrok je myšlen patrně t.zv. shaving, kdy se zavedením artroskopu, malého endoskopického přístroje odstraňují artrosní "výrůstky" v menším či větším rozsahu.. Operace patří opravdu mezi ty méně náročné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: