Kolení češka

Dobry den, chtěl bych se zeptat uz je to 2 tydny po urazu v oreteze otok je uz velmi mirny zdali mohu uz pomalu chodit bez dlouhe ortezi a pomalu rozcvičovat ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Na tuto otázku nelze odpovědět. Není jasné proč ortézu máte - někdy je nutno ji nosit až 6 týdnů Bez bližších inforamcí se odpovědět nedá.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: