Kolenní kloub

Dobrý den Jsem rok po ,opravě,kolenního kloubu-chrupavky chondrokraftem. Pravda je taková,že mám už obě kolena po sportovní stránce v I-II stupni artrozy a bolí mě. Po opíchnutím roztokem kys.hyarunové se to jakž takž srovná,ale ..končím ve firmě,kde jsem měl spíše sedavé zaměstnání a budu teď v zaměstnání,kde budu víc stát a chodit.Doma cvičím předkopávání steh.svalu pomocí gumových lan a na balanční podložce.Mám ze změny práce lufta,ale mom.jiný potřebný příjem neseženu.Můžu kolena více chránit častějšími injekcemi do kolen?Je mi 44 let. Dost si tím procházím ... Předem děkuji za informace. Pavel

Odpověď odborníka:

asi děláte ve vaší pohybové aktivitě chybu, ale faktem ,že jste postižen časnější formou destrukce chrupavky, asi jste více zatěžoval, vhodnou prevencí je aplikace Condrosulfu 800mg. jina observace ortopedem je nutná

MUDr. Josef Mráček
MUDr. Josef Mráček

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Orthopedia s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: