Koleno

V minulé zprávě jsem nenapsal vše, trochu jsem to zkrátil. Po dlouhotrvajících problémech jsem byl objednán i na hematologické vyšetření, s předpokladem nějaké poruchy srážlivosti. Na výsledky jsem čekal přes měsíc a nakonec přišly všechny negativní. Ani tam doktoři tedy nenašli příčinu. Konzultoval jsem to i ve FN Plzeň, doktor po prohlídce řekl, že plastika neplní funkci a že by udělal replastiku s tím že by štěp bral od dárce. Další doktor mi řekl, že když mi může vzít štěp z čéšky, že je to lepší i pro to, že ho mé tělo spíš přijme. Doktoři, kteří tu plastiku dělali v plastice problém nevidí. Tím na ně nechci hodit nějakou špatnost, nikdy jsem s nimi problém neměl. Já se druhé plastiky trochu obávám, aby problém vyšešila. Vy píšete že by to mohl být nebakteriální zánět kloubní výstelky. Jak se obvykle postupuje s léčbou, je vůbec nějaká? Vím že léčba každého pacienta je individuální, ale co to obvykle obnáší?

Odpověď odborníka:

Odpověděl jsem vám dosti výstižně včetně dle mého názoru potřebného hematologického vyšetření.Že bude asi negativní se dalo s určitou pravděpodobností očekávat. Váš problém v plastice LCA skutečně si myslím že není. Vzhledem k vámi udávanému věku se v další léčbě musí postupovat maximálně obezřetně po zvážení všech okolností, i s provedením velmi miniciosníhoi laboratorního vyšetření jak krve ze žíly, tak i výpotku Další rozbor se vymyká možnostem této poradny. Velmi vám doporučuji obrátit se s důvěrou na ortopedickou kliniku v HK.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: