Kondylomata

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli jsou kondylomata vylečitelná a jestli se toí už neobjeví čím to je je to špatnou imunitou a nebo špatná krev

Odpověď odborníka:

Kondylomata můžete jednak znovu získat, a dále je možné , že máte v kůži ještě latentní virus, který propukne ve viditelné onemocnění třeba i v průběhu několika měsíců. Pokud bystě byla třeba rok po vyléčení stále vpořádku, dalo by se onemocnění považovat za zhojené.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: