Kondylomata

Dobrý den, ačkoliv mi byla diagnostikovana kondylomata v rozsahu 4 bradavicek,jsem objednána na laserové odstranění s lokální anestezii. Zajímá mě,po jak dlouhé době po zákroku je možné mít sex bez ochrany a v případě odstranění laserem,jaká je možnost recidivy pokud posiluji již ted před zakrokem imunitu hlivou ustricnou a vit.C? A ještě bych se ráda zeptala jak moc bolestivé odstranění laserem je a jak dlouho bolesti po zákroku trvají?

Odpověď odborníka:

Odstranění bolestivé není jedná se o virovou záležitost takře recidivu nelze zcela vyloučit hojení a možnost sexu je individuální podle hojení cca 14 dní až 3 týdny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x