Kondylomata

Je možné že jsem nakazila svého přítele HPV virem a má teď kondylomata, i když já žádné příznaky nemám a jsem očkovaná vakcínou cervarix?

Odpověď odborníka:

Není možno to potvrdit ani vyloučit kondylomy jsou způsobeny několika typy virů a očkování je jen proti nejčastějším. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: