Kondylomata

Dobrý den, právě mi zjistili kondylomata a podstupuji léčbu. Chtěla bych se zeptat zda mě může přítel zpětně nakazit když nemá žádné příznaky. Bereme oba přípravek Entizol, zabírá na kondylomata? Děkuji za odpověď a s přáním hezkého dne Lada

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Entizol není přípravek na kondylomata. Opětovný výskyt kondylomat je možný, jejich vznik souvisí s HPV infekcí, která je nejspíše u Vás přítomna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x