Kondylomata

Dobrý den, mám partnerku, která byla na chirurgickém odstraněí kondylomat. Gynekoložka ji sdělila, že jsem ji pravděpodobně nakazil já. Problém je, že jsem již cca rok neměl s nikým jiným pohlavní styk, než s mojí partnerkou. Je možné, že virus je prostě nějakým způsobem ve mě, aniž bych měl pohlavní styk s někým jiným a mohl jsem partnerku nakazit? Ona mi bohužel nedůvěřuje a já jsem z toho psychicky velmi špatný, protože jsem ji zřejmě nakazil a to ačkoliv jsem jí věrný. Děkuji za odpověd, s pozdravem Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych také vyšetření u kožního lékaře, které definitivně potvrdí nebo vyvrátí, zda kondylomata máte či nikoliv. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: