Kondylomata a početí

Dobrý večer, Před pubertou sem prodělala anorexii, po vyléčení nastoupila puberta a všechna vyšetření byla v pořádku, nastoupila MS, poporostly prsa, ochlupení, boky. Ještě chvíli sem se prodirala bulimii a pak našla přítele, díky němuž sem se vyléčila úplně mohu s jistotou říci. Jsme spolu dalo by se říci už asi 4 roky a plánujeme spolu miminko, moc bychom ho chtěli, bohužel moje minulost není jediné co mě trápí. Před časem se mi objevila kondylomata v oblasti pochvy a konečníku, rozšiřují se i preze všechny masti a tak nevím, jestli by to třeba nemohlo mít vliv na početí a miminko. Navíc už se snažíme oficiálně čtvrtým měsícem a pokaždé se snažíme milovat ve správném čase, avšak menstruace vždy nakonec přijde, ale o týden později, jak kdyby se vždy něco pokazilo nevím jestli s vývojem plodu. Ráda bych věděla, jaká léčba je v mém případě možná a jestli vyléčena anorexie má na tohle všechno vliv a co se s tím dá dělat, aby se zadarilo, protože si miminko opravdu přejeme ze všeho nejvíc. Rovnou bych se chtěla zbavit tech kondylomat, je to velmi nepříjemné jak jistě chápete a dost mě to omezuje.

Odpověď odborníka:

Vyléčená anorexie a po takové době by neměla mít na možnost otěhotnění vliv a kondylomata se dají odstranit chemicky nebo chirurgicky není to problém. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: