Kortikoidy u 5měsíčního syna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli takhle malé miminko už může užívat kortikoidy a jestli to má nějaký vliv na to že ho pořád kojím?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, za jakého důvodu byly u Vašeho syna kortikoidy předepsány, ale obecně u dětí je velmi důležité zvážit důvody k této léčby, měla by být vedena pouze v závažných případech.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: