Krátkozrakost

Obracím se na vás s následujícím problémem.Je mi 55let,od 15let nosím brýle na krátkozrakost,nyní mám 3,5 a 2,5 diptrií.Vždy jsem viděla velice dobře,poslední dva tři roky,ale bohužel nevidím na blízko s brýlemi vůbec, všude nejdou sundat a luštit bez brýlí malá písmenka.Při úklidu,když pak sundám brýle,divím se že špína je neumytá :-D Léčím se hodně let s hypertenzí,mám poruchu štítné žlázy,diabetes II.typu na prášcích. Se svojí lékařkou se mi několi,let nedaří dohodnout,vždy odpoví,buďte ráda,že nemusíte mít brýle nablízko.Prosím o radu, jsem ochotna si za kvalitní prohlídku a pomoc zaplatit.Nevím,jestli např. hypertenze není kontraindikace pro bifokální skla.Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Milá věro, u nás je volba lékaře, proto se prosím obratte bud ve svém okolí na jiného očního lékaře / hrazeno pojištovnou/ a nebo na oční kliniku, tak, jak vám vyhovuje podle dojezdové vzdálenosti (Brno?) - zjistíte ji zadáním do vyhledávače hesla "oční klinika" a města, kam byste mohla přijet na vyšetření. Zde na klinikách nejsou většinou výkony hrazeny z pojištění, pacient si je musí hradit sám. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: