Krční páteř

  • Dotaz od: Rychecká Andrea
  • Publikováno: 21.2.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám dotaz jestli se mi může od krční páteře motat hlava, a mít pocit na zvracení, mám tyto stavy a prý je to od toho, ještě ale jdu na neurologii děkuji Rychecká

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je. Doporučoval bych proto rozhodně neodkládat vyšetření na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
KRČNI PATĚŘ A PLOTYNKY | Od: VILEM | 23.9.2015 09:53
MAM TAKE POTIŽE PŘESNĚ JAK POPISUJETE MAM
PO OPERACI PLOTENKY A PROBLEMY S KRČNI
PATEŘI CHODIM K NEUROLOGOVI KTERY MNĚ
POSILA NE REHABILITACI NA ČAS TO POMUŽE
TAKŽE OBSTŘIKY A U OBVODNI LEKAŘKY INJEKCE
NOVALGIN A DOLMINA ČLOVĚK SE MUSI S TĚMI
PROBLEMY NAUČIT ŽIT A SPOLUPRACOVAT S
DOKTORY
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: