Krční páteř a malátnost

Dobrý den,prosím o radu,už od dubna,tady téměř 4měsíce my začali problémy,nejdřív to začalo stuhnutím šíje a velkými bolestmi na temeni hlavy,které mi zůstali,sice menší,pak se přidali problémy s očima,malátnost,motání hlavy a dezorientace na EEG jsem byla je v pořádku,byla jsem i na MRI mozku normální nález,asymetrie postraních komor a Cp napřímená lordosa,naklonění osy Cp doprava,Schmorlův uzel na horní krycí plot.C6 obr.vpravo s tenkým lemem kostního edemu.Takže prakticky vše v pořádku,už 2měsíce jsem v marodním stavu chodím na RHB ,byla jsem i na infuzích a neustále mi tuhne svalstvo,praská v týle při každém pohybu někdy,až praskání,až do hlavy jak elektrický výboj,nejhorší k tomu je ta neschopnost sama někam jít,kvůli motání a dezorientaci,nevím jak bych se toho zbavila a čím to může být,když výsledky jsou recid.cefalea tenstního char. s vertebbrogením podílem při poruše dynamiky cp a blokádě hlavových kloubů,cervikokraniální syndrom s čím mohou ty problémy stou malátností,motáním a dezorientací spojeny a čím bych tomu mohla pomoci,chtěla bych už jít do práce a žít normální živt jako dřív.Moc děkuji za radu Macejka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velmi bych Vám doporučila kvalitní neurologické vyšetření, příznaky jako malátnost, točení hlavy, zhoršení zraku, mohou být symptomy i jiných než vertebrogenních onemocnění. Držím Vám palce.

Mgr. Pavla Joudová
Mgr. Pavla Joudová

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Fyzioterapie – Léčebná rehabilitace dětí a dospělých

 
Líbí se vám odpověď?
-15 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: