Křížový vaz v koleni

Dobrý den, v pátek jsem byla u svého lékaře se svým kolenem, ale pan doktor si stále není jistý tím, jestli ho mám stoprocentně v pořádku. Řekl mi, že se operaci snažil oddalovat co nejdéle, ale prý už můžu pomalu sportovat. Bojím se, že mi ten vaz znovu rupne a tentokrát bude operace nevyhnutelná. A tak se chci zeptat, jestli bych koleno neměla rehabilitovat nějakými cviky. Možná i něco na zpevnění toho kolene. A pak tu mám ještě jeden dotaz. V srpnu mám jet na volejbalové soustředění, myslíte, že je špatný nápad tam jezdit? A navíc mám přes léto nějaké turnaje, tak jestli nemá třeba beach-volejbal na to koleno třeba nějaký dopad. Děkuji za odpověď VN

Odpověď odborníka:

Neuvedla jste zda a kdy byl přední zkřížený vaz poraněn a to jen částečně anebo úplně a jaký je současný nález. Rehabilitace je za všech okolností na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: