Krvácení před menstruací

Dobrý den,beru HA Lindynette 20,dobírám třetí plátíčko a když jsem začala dobírat posledních sedm tablet začala jsem slabě krvácet.Chi se zeptat zda-li můžu vyloučit těhotenství a nemá-li to vliv na snížení účinku HA.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Slabé špinění se může vyskytnout, účinek by neměl být snížen, vyčkejte menses a teprve kdyby nepřišly, bylo by vhodné provést těhotenský test příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: