Kvasinková dieta

Dobrý den, zhruba půl roku jsem se léčila na záněty močového měchýře a musela jsem být několikrát přeléčena antibiotiky. To mi způsobilo kvasinkovou infekci, které jsem se dosud nezbavila. K paní doktorce jsem, ale došla s tím, že mě pobolívá v pravém podbřišku. Udělala mi cytologii a tam mi nic nezjistila. Řekla mi, že mám endometriózu a nasadila mi hormonální léčbu Vissane na 3 měsíce. Teď ji beru něco málo přes měsíc, jsem ale naprosto nešťastná, krom toho že mě začalo bolet břicho více i při malé námaze a opět se u mě objevily kvasinky. Už nevím jak se jich zbavit a proto jsem uvažovala nad protikvasinkovou dietou, ale nevím jestli je vhodná, když mi teď zjistili endometriózu a léčím se. A ještě jsem se chtěla zeptat přenáší se kvasinky orálním sexem?...Děkuji předem za odpověď a přeji pěkný den

Odpověď odborníka:

Cytologie s bolestmi v podbřišku nijak nesouvisí, pokud je prokázaná endometrióza je Vissane tou nejlepší volbou, souběžně s ní může probíhat bez problémů léčba kvasinek,přenos při orálním styku není vyloučen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: