Kvasinková infekce

Už tři měsíce trpím kvasinkovou infekcí, zbavuju se jí jen velice těžko, obtíže (výtok, svědění, zarudnutí, pálení až bolest apod.) přetrvávají, i když jsou o něco mírnější než na začátku. Dvakrát jsem užila forcan, zaváděla jsem už šestery antimykotické tablety (lomexin, candibene 3x, clotrimazol, macmiror), mazala jsem se mastí candibene, momentálně batrafenem. Ve stravě jsem hodně omezila cukr a bílou mouku, na doporučení lékaře se myju jen čistou vodou, nosím jen bavlněné prádlo. Mám za sebou tři dávky Candivacu. V současnosti antimykotika neužívám, jednou týdně výplach rosalginem a jednou týdně gel MultiGyn FloraPlus. Mohly by mi pomoci zaváděcí tablety gyno pevaryl, které mají jinou účinnou látku? Nebo můžete něco doporučit? Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gyno pevaryl vám může pomoci, pravděpodobně na chvíli. Zkusila bych autovakcínu nebo Wobenzym v maximální dávce brát po delší dobu, cca 3M. Je to sice drahá léčba, ale účinná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x