Kvasinky, bolest třísel

Dobrý den, během půl roku mam asi po třetí vaginální mykózu. Nyní jsem použila canesten tabletu a krém a zajímá mě jestli to souvisí s tím, že chodím častěji na malou? Také mě od první vag.mykózy bolí v tříslech (tlak, bolest nevystřeluje, kůže normální - občas pupínek)), tak zda to také souvisí s plísnovým onemocněním nebo se sportem?Vyšetření na chlamydie negativní. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jedna tableta Canestenu a bez léčby partnera Vás obtíží nezbaví,potřebná je léčba obou patrnerů a dostatečně dlouhá spolu s kontrolní kultivací po léčba,aby byla jistota,že je infekce již vyléčena

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: