Kýla

Dobrý den, při zatnutní břišních svalů mám na pravo v podbřišku větší bouli. Nijak výrazně to nebolí, ale když se na to zaměřím cítím to, mám to už cca 1 rok. Chtěla jsem se zeptat, zda by to nemohla být např. kýla?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, kýla to samozřejmě být může. Doporučuji nechat se vyšetřit na chirurgické ambulanci, v případě nejasného nálezu doplnit ultrazvukové vyšetření.

MUDr. Petr Majtan
MUDr. Petr Majtan

Pracoviště: Chirurgická klinika Fakultní Nemocnice Motol

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x