Laserová léčba chronické rýmy

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na léčbu chroniské rými způsobenou alergeny pyly a roztoči.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je v nose takový nález, který lze ošetřit laserem, tak jsem pro. Pozn. Samotné ošetření sliznice laserem Vám alergii nicméně nevyléčí, bude k tomu potřeba dále se chránit před alergeny a užívat předepsané léky proti alergii. Ale může významně zlepšit stav sliznice, co se týče průchodnosti nosu, takže by se Vám po zákroku mělo výrazně lépe dýchat nosem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: