Leidenská mutace fv a tetování na zápěstí

Dobrý den,předem se omlouvám ale opravdu netuším kam dotaz vložit.Byla mi zjištěna Leindeská mutace a chtěla bych tetování na zápěstí(kde jsou žíly a tenká kůže).Mohlo by to způsobit nějaké problémy? Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že i při tomto onemocnění můžete tetování podstoupit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: