Lindynette20 a klion d100

Dobry den p.doktorko chtela bych se zeptat..jestli klion D100 snizuje ucinost antikoncepce lindynette 20..4 dny po dobrani jjsem mela pohlavni styk..a partner se do me udelal..obavam se abych nebyla tehotna dekuji za odpoved.a preju pekny den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neovlivňuje, můžete být v klidu:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: