Lindynette20

Dobry den. Cca 2 měsíce užívám lindynette a od počátku mě bolí hlava(předtím jsem taky trpěla z hlavou, ale ne tak moc), prsa a přestala jsem mít i zájem o pohlavní styk. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžou ty problémy být způsobené tabletkami.Děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, ztráta libida je jedním z poměrně častých vedlejších účinků. Doporučoval bych proto konzultaci u ošetřujícího gynekologa ohledně změny antikoncepce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: