Medrol vs plíseň

  • Dotaz od: David Kříž
  • Publikováno: 7.1.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již cca 8 let beru denně lék medrol 8mg. V poslední době se mi na nehtech objevila pliseň, které se nemohu zbavit, chtěl jsem se zeptat, zda je to vedlejším příznakem užívání Medrolu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,kandiosa by se jakožto vedlejší účinek při užívání Medrolu užívat neměla. Jedná se o souběh onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: