Meškání ms a ha

Dobrý den, tento cyklus to byl první měsíc užívání antikoncepce Softinelle. V neděli jsem dobrala platíčko a teď už čtvrtý den čekám na menstruaci. Předpokládám, že první měsíce užívání HA nemusí být menstruace pravidelná, spíš by mě zajímalo, jestli je možné, že když v pondělí načnu nové platíčko, že by se krvácení mohlo dostavit někdy během braní prášků a co v takovém případě dělat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

V prvních měsících užívání cyklus muže být lehce nepravidelný ,menses přichází v té 7 denní pauze, poté si normálně nasadíte další platíčko,pokud jste neudělala chybu v užívání,mělo by být vše v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
meškání MS a HA | Od: Baru | 10.5.2013 12:33
Když jsem začínala brát
Softinelle já, první měsíc jsem
menses neměla vůbec, takže
žádné strachy, pokud jsi brala
vzorně, vše by mělo být v
pořádku. :) Postupně se to
ustálí...
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: