Vymizení ms při užívání ha

Dobrý den, zajímá mě jestli může dojít při užívání HA k postupnému vymizení menstruace. Beru asi 12-13 měšíců Qlairu, o které jsem slyšela, že prý MS nemusí být vůbec. Do teď všechno šlapalo jak má, problém mám s tím, že minulý měsíc jsem měla MS poloviční intenzity i délky než obvykle a tento měsíc se to MS snad ani nazvat nedalo. TT si dělám z důvodu mojí paranoidity pravidelně, takže těhotenství je vyloučeno. Přiznám se, poslední 3 týdny jsem nebrala HA poctivě přesně na hodinu, ale v rámci +/- 3 hodin, jednou dokonce i 11 hod. (pohl. styk nebyl). Je tedy problém pouze v nepřesném užívání, nebo mám zajít za svou lékařkou? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stát se to může, těhotná nejste, nejedná se o žádný problém a proto nemusíte k lékařce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: