Mozna nakaza boreliozou?

Dobry den ,chtel jsem se zeptat-uz par mesicu mam zdravotni problemy ktere nejvice odpovidaji borelioze,skoncil jsem na neurologii a poslali na MR kde vubec nic nenasli,vysetreni trvalo asi 10 minut. Muze se stat ze MR neodhali boreliozu? Predem dekuji za odpoved a vazim si ze provozujete takoveto sluzby na internetu a zdarma :-) S podzravem Petr Karas

Odpověď odborníka:

MR není vyšetření, které by boreliozu potvrdilo, nebo vyloučilo. Záchyt boreliozy se obvykle daří vyšetřením krve a mozkomíšního moku, ale ani to není stoprocentní.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: