Mozna meningitida?

Dobry den, uz 3 dny mne trapi obtize: tlak v hlave, unava, obcasna bolest v zaludku hl.po jidle, malatnost. Teploty nemam, ale bojim se ze by mohlo jit o virovou meningitidu. 2 tydny zpet jsem prodelala primoinfekci herpes genitalis, lecena tabletami Herpesin. Je mozne ze by se infekce mohla prenest vyse?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto. K meningitidě Vám chybí podstatný příznak, a to je horečka. Genitální herpes meningitidu nezpůsobuje. Pokud si nejste jistá a Vaše potíže přetrvávají, nechte se vyšetřit minimálně u svého praktického lékaře.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: