Mozne tehotenstvi

Dobry den...mam od soboty menstruaci a dnes jsem melaa nechraneny styk a pritel se udelal do me...prasky beru...mam dotaz jestli je mozne tehotenstvi

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte antikoncepcí a ještě nyní máte menses pak je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: