Možné těhotenství

  • Dotaz od: Martina S.
  • Publikováno: 18.11.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu a názor. Je možné, abych byla těhotná, přestože pravidelně užívám antikoncepci (softinelle) a poslední pohlavní styk byl cca před 21 dny, poté se menstruace dostavila normálně. Avšak již více než týden mě od rána téměř po celý den bolí žaludek a pociťuji nevolnost. Dělala jsem si dva těhotenské testy (cca 21 dní po styku) a oba vyšly negativně. Je možné, že bych byla těhotná, nebo celodenní nevolnosti jsou zřejmě jiného původu? Děkuji za názor.

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná pravděpodobně nebudete, ještě bych maximálně zopakovala test za týden.Pokud bude negativní, těhotná nejste.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: