Možné těhotenství

Prosím Vás, byla jsem na odběru krve kvůli těhotenství čtrnáctý den po sexu a výsledek byl negativní. Jsem necelé tři měsíce po císařském řezu. Myslíte že mohu být klidna a věřit výsledku,nebo je to moc brzo.dekuji

Odpověď odborníka:

14 den by styku by test již případnou graviditu měl ukázat, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jak funguje hormonální antikoncepce?
Články: Víte, jak funguje hormonální antikoncepce?
Skutečnost, že hormonální...
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x