Možné těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat pred měsícem jsem vysadila HA poté přišla MS...Od té doby se s přítelem snažíme o miminko plodné dny dle kalkulačky měly být od 28.12. Do 3.1.2016 Ovulace 2.1.2016...Pohl.styk mame skoro pořád a ješte užívám kys.listovou..Je možné otěhotnět hned po vysazení HA??? Dnes jsem si měřila bazální teplotu ta byla 37,1°C...MS by měla dorazit až 16.1.2016...Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vyloučeno to není, ale pravděpodobnost úspěšného otěhotnění a donošení plodu po vysazení antikoncepce je v prvních dvou měsících jistě menší nežli jindy.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: