Možné těhotenství

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 29.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, posledních asi 14 dní mě bolí v podbřišku. Bolí mě prsa (hlavně bradavky), jsou hodně citlivé na dotek. Taky mívám často pocity na zvracení. Tak jsem se chtěla zeptat jestli můžu být těhotná, i když těhotenský test před 2 dny byl negativní. Beru HA 4 roky. Děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží samozřejmě na správnosti použití těhotenského testu, nejcitlivější je tato metoda 14 dní po vynechání menses. Neuvádíte, jak dlouho již nemenstruujete. Ale velmi pravděpodobně těhotná nejste a jde pouze o hormonální změny. V případě pochybností test zopakujte za týden.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Léčba popálenin – co lze zvládnou doma a kde už musí zasáhnout odborník
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Desatero proti atopickému ekzému aneb Čemu se v létě vyhnout
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: