Možnost post pill amenorrhoei po dobrani antikoncepce

Dobrý den paní doktorko, V červnu jsem vysadila antikoncepci Nuvaring, kterou jsem brala asi 2 roky. Hned poté se dostavila plánovaná menstruace. To bylo 11.6.. A od te doby zatím nic.. Tehotenslych testu jsem si dělala několik ale všechny bohužel negativní (asi dva mi ukázali pozitivní výsledek po limitu - jeden par hodin po testování a druhy asi po 10 minutách od provedeni, ale další uz byl zase negativní tak jsem to vzdala). Doktorka me objednala až na 18. září protože to prý zatím není akutní.. Chci se jen zeptat jestli se muže jednat o post pill amenorrhoeu. Uz jsem dříve antikoncepci vynechala, ale tento problém jsem neměla - menstruace normálně pokračovala přesně na čas.. Ted se trochu bojím co to muže byt, protože to zkratka neznám.. Podbrisek me stále poboliva, prsa citlivá.. Zkratka jako by to mělo přijít ale nic.. Jen bych rada znala váš názor před návštěvou své doktorky, protože záři je jeste daleko.. Předem moc děkuji!

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně cyklus naskočí než půjdete ke své lékařce :)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: